Pátek 5. července 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma Eccotarp pomáhá s bojem proti koronaviru, prodává ET Flexi paravany do dveří i na stůl

Vzhledem k aktuální situaci se firma Eccotarp rozhodla rozšířit sortiment o ochranné přepážky, které jsou perfektním nástrojem proti šíření koronaviru a dalších, především kapénkových, onemocnění.

ET Flexi paravany mají flexibilní magneticky uchycenou zástěnu, díky které se skvěle hodí na všechna místa, kde je potřeba např. manipulovat se zbožím různých velikostí nebo si vzájemně vyměňovat hotovost. Jsou vhodné především do obchodů, stánků, ordinací, na úřady, apod.

Flexibilní ochranné přepážky se výborně osvědčily také ve školách, školkách a dalších podobných zařízeních.

K dispozici jsou 2 základní druhy paravanu vyplývající z účelu jeho použití: magnetický paravan do rámu dveří nebo paravan s konstrukcí pro upevnění k pracovní desce stolu nebo pultu.

Sdílet
Přiložené soubory
ET-Flexi-paravan-dvere.pdf zobrazit online PDF 2 MB
ET-Flexi-paravan-stul.pdf zobrazit online PDF 3 MB

Pandemie virové choroby COVID-19, která je způsobena koronavirem SARS-CoV-2, vypukla v prosinci 2019 ve městě Wu-chan v provincii Chu-pej v centrální Číně.

Prvotní skupina nakažených lidí jevila známky zápalu plic bez dalších příznaků. Virus se může přenášet z člověka na člověka a jeho rychlost šíření eskalovala v polovině ledna 2020, kdy byly evidovány první případy nakažených mimo pevninskou Čínu.

Oficiální web Ministerstva zdravotnictví: koronavirus.mzcr­.cz

Wikipedia.org: Pandemie COVID-19 v Česku

Seriál: COVID-19
Seriál: Eccotarp