Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Johnyho Deepa poškodily plameny

BURBANK (USA, Kalifornie) 12. září – Škody ve výši 350.000 dolarů způsobil požár, který vypukl ve filmových studiích společnostiWalt Disney v kalifornském Burbanku.

Zlost může mít hlavně devětatřicetiletý Johnny Depp, protože oheň si vybral kulisy a rekvizity připravené na jeho nový film „Piráti Karibiku“, jenž se má začít natáčet příští měsíc.

Příčina požáru zatím podle zpravodajského serveru BBC News není známá, ale místní hasiči mají pocit, že na vině by mohl být samotný pěnový materiál používaný k výrobě natáčecích propriet. Mluvčí společnosti Walt Disney zatím nedokázala říct, jestli se začátek natáčení filmu opozdí.

Studio ovšem podle jejích slov udělá všechno pro to, aby se snímek dostal do kin v plánovaném termínu s premiérou v létě 2003.
V dobrodružném filmu pro celou rodinu se představí Johnny Depp jako počestný pirát, který se rozhodne britskému mladíkovi (hrát ho bude pětadvacetiletý Orlando Bloom známý jako elf Legolas z filmové trilogie Pán prstenů) pomoci zachránit jeho dívku ze spárů zlotřilého
pirátského kapitána Blackhearta v podání jedenapadesáti­letého australského herce Geoffreye Rushe. Představitelka krásné děvy v
nesnázích zatím ještě vybrána nebyla.

Zdroj: ČTK
Sdílet