Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Královéhradečtí hasiči se zúčastnili Pražského půlmaratonu

Příslušníci HZS Královéhradeckého kraje se zúčastnili dne 27. března 2010 Pražského půlmaratonu. Do závodu se přihlásilo přes osm tisíc běžců z celého světa, kteří se vydali na trať dlouhou přes 21 kilometrů. Vytrvalcům moc nepřálo počasí, v ulicích Prahy byla teplota kolem deseti stupňů Celsia a během závodu začal foukat vítr. I tak se diváci dočkali skvělých výsledkových časů. V konkurenci osmi tisíc závodníků obsadil David Pross z Rychnova nad Kněžnou celkově 137. místo a s časem 1 hodina 23 minut a 1 sekunda zaostal pouze 23 minut za vítězným Keňanem Joelem Kimurerem.

Příslušníci HZS Královéhradeckého kraje se zúčastnili dne 27. března 2010 Pražského půlmaratonu. Do závodu se přihlásilo přes osm tisíc běžců z celého světa, kteří se vydali na trať dlouhou přes 21 kilometrů.

Vytrvalcům moc nepřálo počasí, v ulicích Prahy byla teplota kolem deseti stupňů Celsia a během závodu začal foukat vítr. I tak se diváci dočkali skvělých výsledkových časů. V konkurenci osmi tisíc závodníků obsadil David Pross z Rychnova nad Kněžnou celkově 137. místo a s časem 1 hodina 23 minut a 1 sekunda zaostal pouze 23 minut za vítězným Keňanem Joelem Kimurerem. Další závodníci David Novosad z Hradce Králové obsadil konečné 342. místo v čase 1 hodina 28 minut a 54 sekund a Ondřej Sezima z Hradce Králové skončil ve čtvrté tisícovce v čase 2 hodiny 4 minuty a 51 sekund.

Info: por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje

-wap-

Sdílet