Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tři nehody minulého týdne v KVK

Od pondělí 3. května do pondělí 10. května se na území Mariánských Lázní staly 3 dopravní nehody, u kterých asistovali profesionální hasiči. Všechny nehody se staly, když sloužila směna B.

Od pondělí 3. května do pondělí 10. května se na území Mariánských Lázní staly 3 dopravní nehody, u kterých asistovali profesionální hasiči. Všechny nehody se staly, když sloužila směna B.

První dopravní nehoda se stala v pondělí 3. května v půl desáté večer v části obce Chotěnov – Skláře. Došlo zde ke střetu osobního auta a motorky. Nehoda si vyžádala dvě těžká zranění a zraněné osoby musel do nemocnice transportovat vrtulník.

Hasiči asistovali při přistávání vrtulníku a pomáhali zdravotnické záchranné službě. Postarali se o protipožární zabezpečení havarovaných vozidel a osvětlovali místo nehody pro vyšetřování policie.

Druhá nehoda se stala ve čtvrtek 6. května v 16. hodin v Plzeňské ulici v Úšovicích, kde do sebe narazilo osobní auto a nákladní vůz.

V době příjezdu hasičů byly v péči zdravotnické záchranné služby dvě zraněné osoby, z toho jedno dítě. Hasiči provedli protipožární zabezpečení a postarali se o únik motorového oleje.

Třetí dopravní nehoda se stala v pondělí 10. května před 6. hodinou ráno opět ve Sklářích. Do stromu zde čelně narazilo osobní auto. V péči záchranářů skončila jedna zraněná osoba.

Hasiči na místě provedli protipožární zabezpečení a vrátili se zpět na základnu.

Příčinu všech dopravních nehod šetří policie České republiky.

por. Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje 

-kow-

Sdílet