Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na silnici z Karlových Varů do Plzně opět přistával vrtulník

Ve středu 12. května po 17. hodině došlo na silnici první třídy č. 20, vedoucí z Karlových varů do Plzně, k vážné dopravní nehodě. K místu vyjeli na pomoc profesionální hasiči z Karlových Varů.

Ve středu 12. května po 17. hodině došlo na silnici první třídy č. 20, vedoucí z Karlových varů do Plzně, k vážné dopravní nehodě. K místu vyjeli na pomoc profesionální hasiči z Karlových Varů.

K nehodě došlo u vodní nádrže Březová kousek za Karlovými Vary, kde se srazila motorka s osobním vozidlem. Na motorce jely dvě osoby, řidič i jeho spolujezdkyně utrpěli velmi vážná zranění. Třiceti osmiletá žena byla převezena sanitním vozem do karlovarské nemocnice, pro řidiče motorky přiletěl vrtulník LZS Líně.

Přivolaní hasiči na místě asistovali zdravotnické záchranné službě, asistovali při přistávání vrtulníku a nakládání zraněného na palubu helikoptéry a postarali se o protipožární zabezpečení havarovaných vozidel.

Silnice č. 20 byla zhruba hodinu a půl oboustranně uzavřena a policie odkláněla dopravu přes okolní komunikace. Později byla doprava obnovena v jednom jízdním pruhu.

Po úklidu vozovky hasiči předali místo události policii České republiky a vrátili se zpět na svou základnu.

Příčinu dopravní nehody šetří policie České republiky.

por. Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje 

-kow-

Sdílet