Úterý 8. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě páteční nehody v Pardubickém kraji

Dne 14. května ve 12.42 hodin vyjížděli hasiči z Vysokého Mýta k nehodě osobního vozidla na silnici z Vysokého Mýta směrem na Ústí nad Orlicí, které po nárazu do stromu zůstalo na silnici. Řidička byla již při příjezdu hasičů mimo vozidlo, jednotka provedla zajištění místa nehody a do příjezdu policistů řídila provoz.

Dne 14. května ve 12.42 hodin vyjížděli hasiči z Vysokého Mýta k nehodě osobního vozidla na silnici z Vysokého Mýta směrem na Ústí nad Orlicí, které po nárazu do stromu zůstalo na silnici. Řidička byla již při příjezdu hasičů mimo vozidlo, jednotka provedla zajištění místa nehody a do příjezdu policistů řídila provoz. Z důvodu iniciace předních airbagů byla řidička odvezena na vyšetření do nemocnice v Litomyšli. Hasiči odstranili následky nehody a vrátili se zpět na základnu.

Ve 14.47 hodin zasahovali vysokomýtští hasiči u dopravní nehody tří osobních vozidel a jednoho nákladního vozidla na křižovatce u Zámrsku. Jednotka hasičů provedla zajištění místa nehody, řídila provoz a posypala uniklé provozní kapaliny. Zdravotnická záchranná služba na místě ošetřila čtyři lehce zraněné osoby – tři dospělé a jedno dítě (r.1998). Všechny osoby byly po ošetření ponechány na místě události.

Foto: Stanice Vysoké Mýto – HZS Pardubického kraje

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje


-miw-

Sdílet