Úterý 8. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Střet motocyklu s osobním vozem v Kryštofově Údolí

Ke střetu osobního vozu zn. Honda s motocyklem zn. Kawasaki došlo v sobotu 22. května 2010 okolo 14. hodiny v Kryštofově Údolí.


Ke střetu osobního vozu zn. Honda s motocyklem zn. Kawasaki došlo v sobotu 22. května 2010 okolo 14. hodiny v Kryštofově Údolí.

Profesionální hasiči ze stanice Liberec na místě zjistili, že je komunikace v místě nehody neprůjezdná. Zraněný řidič motocyklu a spolujezdkyně z osobního vozu byli v péči záchranářů zdravotnické služby.

Hasiči zabezpečili motocykl i osobní vůz proti vzniku požáru, zasypali uniklé provozní kapaliny na komunikaci sorbentem a pomohli naložit trosky havarovaného motocyklu na přistavený odtahový vůz rodiny řidiče.

K další dopravní nehodě motocyklu došlo v sobotu 22. května 2010 krátce před 15. hodinou v lokalitě Souš na území obce Desná.

Řidič motocyklu sjel z vozovky do příkopu a narazil do přemostění příkopu. V době příjezdu profesionálních hasičů z Velkých Hamrů byl zraněný řidič v péči zdravotnické záchranné služby. Na místo byl povolán vrtulník letecké záchranné služby, který muže odvezl k dalšímu ošetření do nemocnice. Hasiči odpojili akumulátor motorky a místo předali dopravní policii.



Zdroj: HZS Libereckého kraje


-kaw-

Sdílet