Úterý 1. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidička osobního vozidla s přívěsem narazila do stromu

Profesionální hasiči z Nového Bydžova vyjeli dnes 18. června 2010 krátce po páté hodině ráno k dopravní nehodě na silnici č. 324 z Nového Bydžova směrem na Prasek na Hradecku. Za Novým Bydžovem havarovala řidička osobního vozidla s přívěsem, která z dosud nejasných příčin vyjela ze silnice a narazila do dvou stromů. Vozidlo skončilo převrácené na levém boku.

Profesionální hasiči z Nového Bydžova vyjeli dnes 18. června 2010 krátce po páté hodině ráno k dopravní nehodě na silnici č. 324 z Nového Bydžova směrem na Prasek na Hradecku. Za Novým Bydžovem havarovala řidička osobního vozidla s přívěsem, která z dosud nejasných příčin vyjela ze silnice a narazila do dvou stromů. Vozidlo skončilo převrácené na levém boku.

Při příjezdu hasičů již na místě zasahovala zdravotnická záchranná služba a zraněná žena byla mimo vozidlo a v péči záchranářů. Hasiči zabezpečili automobil proti požáru a úniku provozních kapalin. Po nezbytném ošetření zraněné řidičky pomohli záchranné službě s jejím naložením do sanity. Následně převrátili automobil zpět na kola. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Info: HZS KHK


-wap-

Sdílet