Pondělí 7. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda tří osobních vozidel

Dne 16. července v 10.03 hodin vyjížděli pardubičtí hasiči do centra města, do ulice Karla IV., kde došlo ke střetu tří automobilů. Při nehodě byla jedna zraněná osoba, kterou si do péče převzala zdravotnická záchranná služba.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy

Dne 15. července v 17.13 hodin byla na operační a informační středisko hasičů oznámena nehoda na silnici mezi Biskupicemi a Jevíčkem. Jednalo se o kolizi jednoho osobního vozidla Ford Escort. V něm cestovaly tři osoby, z toho dvě děti. U nehody zasahovaly dvě jednotky – profesionální z Moravské Třebové a dobrovolná z Jevíčka. Na místo přiletěl i vrtulník letecké záchranné služby. Hasiči odtáhli vozidlo, odstranili následky nehody a vrátili se zpět na základnu.

HZS Pardubického kraje, stanice Přelouč

Profesionální hasiči z Přelouče a dobrovolní hasiči z Bukovky odstraňovali ve čtvrtek 15. července v podvečer (17.36 hodin) následky kolize kamionu, který skončil svou jízdu na boku ve Volči. Kamion byl plně naložen odpadem, který tvořily PET lahve. Nehoda se obešla bez zranění i úniku provozních náplní. K vyproštění kamionu byl přivolán speciální vyprošťovací automobil firmy Vápeník. Odstraňování následků nehody trvalo až do 23.55 hodin.

HZS Pardubického kraje, stanice Pardubice

Dne 16. července v 10.03 hodin vyjížděli pardubičtí hasiči do centra města, do ulice Karla IV., kde došlo ke střetu tří automobilů. Při nehodě byla jedna zraněná osoba, kterou si do péče převzala zdravotnická záchranná služba. Hasiči odpojili akumulátory u havarovaných vozidel a uniklé provozní náplně zasypali sorbentem. Po odstranění následků nehody velitel zásahu předal místo nehody policistům a hasiči se vrátili zpět na základnu.

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje


-swo-

Sdílet