Pondělí 7. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda u obce Nasavrky

Dne 17. července v 0. 29 hodin zasahovali chrudimští hasiči spolu s dobrovolnými hasiči z Nasavrk u dopravní nehody, která se stala na křižovatce pod obcí Nasavrky. Jednalo se o střet dvou osobních vozidel, kdy řidič Fordu Mondeo přijíždějící od Ochoze, pravděpodobně nedal přednost osobnímu vozidlu Škoda Octavia, který jel po hlavní silnici.

Dne 16. července ve 13.30 hodin vyjeli hasiči k dopravní nehodě do Zaječic. Jednalo se o střet dvou osobních vozidel, kdy řidič Škody Felicia narazil do Škody Octavia. Nehoda se obešla bez zranění. Jednotka po příjezdu na místo zajistila obě vozidla proti požáru, úniku provozních kapalin zamezila pomocí sorbentu a po zadokumentování nehody policisty provedla úklid vozovky.

Dne 17. července v 0. 29 hodin zasahovali chrudimští hasiči spolu s dobrovolnými hasiči z Nasavrk u dopravní nehody, která se stala na křižovatce pod obcí Nasavrky. Jednalo se o střet dvou osobních vozidel, kdy řidič Fordu Mondeo přijíždějící od Ochoze, pravděpodobně nedal přednost osobnímu vozidlu Škoda Octavia, který jel po hlavní silnici. Při střetu byly zraněny dvě osoby, které byly v péči zdravotnické záchranné služby. Obě jednotky zajistily vozidla proti požáru, uniklé provozní kapaliny zasypaly sorbenty a po úklidu vozovky se vrátily na základny.

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje


-swo-

Sdílet