Čtvrtek 4. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

TESIMAX představil nové zásahové oděvy pro rok 2021

Firma TESIMAX představila nové zásahové oděvy pro rok 2021, při jejich vývoji dbá na maximální možné technické a ochranné parametry, které mají jejich produkty poskytovat. Samozřejmě odpovídají normě EN 469:2020.

Dobře víme, že dosažení vynikajících ochranných vlastností osobních ochranných pomůcek pro hasiče je možné pouze s perfektní skladbou materiálů, dobrým střihem a nejnovějšími technologiemi

říká Ondřej Hýža.

TESIMAX COOL PERFORMANCE

Systém je výsledkem mnohaleté praxe a zkušeností. Obsáhlá kolekce OPP pro hasiče se dá různě kombinovat a vrstvit, veškeré produkty jsou vyrobeny z velmi kvalitních textilií. Oděvy ze série TESIMAX COOL PERFORMANCE jsou oblíbeny u hasičů po celém světě.

Exkluzivní, nehořlavé, antistatické KERMEL materiály A90/A91 RIPSTOP, GM 10 a CORE FX. Membrána PORE FR 3D Made in Germany s vynikajícími hodnotami a ochranou (žár, voda, částice a viry) THERMO a ULTRA – tepelně izolační podšívky s optimálním odvodem vlhkosti. Podšívka ULTRA nabízí exkluzivní smart-temp technologií.

Kontaktujte nás.
Ondřej Hýža
www.tesimax.de
ondrej.hyza@tesimax.de
+420 737 477 458

KOMBINACE a VRSTVENÍ

Vrstvení výše uvedených oděvů významně navyšuje hodnoty nad požadavky nejnovější normy EN 469:2020. Naše inovativní složení poskytuje významně lepší hodnoty zejména v případech kontaktního a sálavého tepla.

KVALITA

Vše je vyrobeno v Evropské unii. Firma nabízí dostatečný velikostní systém a má rychlé dodací termíny u vlastních produktů. Nabízí plný servis po celou dobu životnosti produktu, praní a servis v Německu. Případné opravy zajistí do dvou týdnů.

Podpora přímo od výrobce Vám nabízí spolehlivost, transparentnost a flexibilitu pro Vaše rozhodování.

Sdílet