Pondělí 7. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda Toyoty v Mirošově

Jednotka profesionálních hasičů z Valašských Klobouk vyjela na pomoc po havárii auta ve Valašských Kloboukách, Mirošově. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k havárii osobního auta zn. Toyota Yaris.

Jednotka profesionálních hasičů z Valašských Klobouk vyjela na pomoc po havárii auta ve Valašských Kloboukách, Mirošově. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k havárii osobního auta zn. Toyota Yaris.

Devatenáctiletý řidič osobního vozu havaroval mimo vozovku do příkopu a vedle mostku. Při havárii se zranil jak řidič, tak i jeden ze dvou mladých spolujezdců. Jako první u havárie pomáhali místní občané a následně také posádka zdravotnické záchranné služby.

Po ošetření pomohli hasiči s naložením vážně zraněného řidiče do vozidla zdravotníků a následně byl odvezen do nemocnice k hospitalizaci. Nakonec byl do nemocnice poslán i méně zraněný spolujezdec.

Hasiči zajistili vrak vozu proti požáru a úniku provozních kapalin. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena průjezdnost místní komunikace.

mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc.
tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje 

-kow-

Sdílet