Pátek 5. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma PRAKTIK system darovala hasičům ze Stráže pod Ralskem nové vybavení, předaly jim ho děti zaměstnanců

Příkladem dobře fungující spolupráce se ukazuje partnerství mezi jednotkou, sborem dobrovolných hasičů a firmy PRAKTIK system s.r.o. ve Stráži pod Ralskem.

Firma PRAKTIK system s.r.o. se často finančně podílí na větších akcích pořádaných sborem dobrovolných hasičů pro obyvatele města jako je ples, pohárová soutěž, nebo už tradiční akce rozloučení s prázdninami.

Nad rámec těchto akcí naše jednotka dne 6.11. obdržela od této firmy bohatý dar v podobě tří autokamer do hasičských vozů a dvou tabletů, které naší jednotce velmi pomohou s komunikací s operačním střediskem a s navigací k místu zásahu.

Tento dar nám darovaly děti zaměstnanců v rámci podzimního programu, který pro ně pravidelně firma PRAKTIK system pořádá a u kterého jim hasiči jednotky prezentují techniku, popřípadě obohatí program zajímavou ukázkou zásahu.

Naše jednotka i sbor dobrovolných hasičů by chtěla touto cestou firmě PRAKTIK system s.r.o. velmi poděkovat, velice si vážíme nastavené spolupráce a věříme, že předaný dar budeme v areálu firmy používat pouze během cvičných zásahů a dalších akcích pro děti zaměstnanců.

Hasiči Stráž pod Ralskem
Sdílet