Čtvrtek 4. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

30 let historie firmy Metal Arsenal – výrobce skládacích produktů ECCOTARP pro hasiče a záchranáře

ECCOTARP – jedinečné skládací produkty pro ochranu životního prostředí před vniknutím nebezpečných látek např. do půdy, vody, kanalizačních stok apod.

Společnost Metal Arsenal, výrobce produktů značky ECCOTARP, oslaví v letošním roce 30 let působení na trhu. 30 let originálních nápadů, promyšleného vývoje, precizní výroby a produktové distribuce do více než 27 zemí světa.

Vedle našich nejznámějších skládacích záchytných van dodáváme na trh také velkokapacitní nádrže, kanalizační ucpávky, posypové vozíky, velkoplošné vany, vany do prostředí s vyšším rizikem výbuchu, ochranné přepážky na stůl a do dveřních rámů, záchytné trychtýře, ochranné vložky do sudů, dekontaminační rohože, navíječe požárních hadic a podlahové bariéry.

Celé produktové portfolio, zajímavá videa a fotografie si můžete prohlédnout na www.eccotarp.com.

Získaná ocenění

V roce 2021 jsme jako firma získali 2 významná ocenění – 3. místo v soutěži IBM Firma roku 2021 a zařazení do první desítky finalistů soutěže Ocenění českých exportérů 2021 v kategorii malá společnost.

Poděkování za tato ocenění míří nejen do řad našich zaměstnanců, ale i k našim obchodním partnerům a distributorům, bez kterých bychom těchto úspěchů nedosáhli.

V dalších letech bychom se i nadále chtěli věnovat nejen rozvoji divize kovovýroby, ale díky stavbě nové multifunkční haly také intenzivnímu růstu divize ECCOTARP.

advertorial
Sdílet