Čtvrtek 4. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Sadu DOK!, která slouží hasičům ke značení dveří při zásahu, lze snadno objednat on-line na stránkách výrobce

Před nedávnem jsme zde na webu prezentovali novinku, kterou představila firma Emergency Response Technologies s.r.o. a tou je sada na označování dveří DOK!

Zatím nikdo s podobným produktem určeným přímo na značení dveří při zásazích nepřišel. Některé jednotky to řešily vlastní výrobou z různých materiálů, někde se používala vyznačovací páska, jinde, v nouzi nejvyšší, značkovací reflexní sprej. Proto jsme se rozhodli vyvinout a přinést na trh profesionální průmyslově vyrobený produkt, sadu závěsku DOK!

Vzhledem k velké poptávce na cenu, a pro zjednodušení objednávání, přišel prodejce s novinkou – on-line objednávkovým formulářem, díky kterému lze sadu DOK! pohodlně objednat hned na stránkách výrobce.

Určení prostředku

DOK! je sada určená ke značení dveří při zásazích zejména ve výškových budovách nebo jinak komplikovaných objektech, kde je klíčové, aby zasahující jednotky měly jednoznačný přehled, zda konkrétní místnost již byla zkontrolována. Tedy že v místnosti nehoří a nejsou v ní žádné osoby.

Všichni, kteří se někdy účastnili zásahu v takové budově vědí, že se jedná o zásah náročný, komplikovaný a velmi nepřehledný. DOK! je prostředek, který v prostoru se sníženou viditelností zjednodušuje zasahujícím hasičům orientaci, zlepšuje přehled o situaci, usnadňuje práci a zvyšuje jejich bezpečnost.

Vlastnosti výrobku

DOK! se skládá z pouzdra a jednotlivých závěsků s reflexními prvky. Díky použití kvalitních a odolných materiálů a reflexních prvků je DOK! sada pro opakované použití.

Pouzdro je vyrobeno z voděodolného materiálu na bázi tkaniny a plastu, spojovací část je na suchý zip, což zajišťuje jak bezpečnost, tak komfort. Na boku je úchyt pro popisovač nebo značkovač.

Nechybí ani dvě oka pro umístění klínků pro zajištění dveří proti nechtěnému zavření, oka jsou z vnitřní strany opatřena gumovou adhezní páskou proti vyklouznutí klínků.

Sada DOK! je navržena pro práci v zásahových rukavicích, vždy je tedy možné snadné vyjmutí závěsku z pouzdra a instalace na kování dveří. Závěsků se do pouzdra vejde 10, vyprázdnění je signalizováno.

Detaily nabídky lze najít na samostatném webu dodavatele.

www.d-oki.cz
advertorial
Sdílet