Čtvrtek 4. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči mají nejlepší PR tým roku, prestižní ocenění převzali zástupci HZS České republiky od organizace PR Klub

Profesní organizace PR Klub, která ocenění Mluvčí roku pořádá, vyhlásila na slavnostním galavečeru 7. března 2023 v pražském hotelu NH Prague City vítěze.

Porota složená z celé řady šéfredaktorů a redaktorů významných médií a také zkušených odborníků na PR a komunikaci hodnotila kandidáty ve třech tradičních kategoriích – Nejlepší mluvčí soukromého sektoru, Nejlepší mluvčí veřejného a neziskového sektoru a PR tým roku.

Nejlepším mluvčím soukromého sektoru se stal Pavel Jína, PR manažer a tiskový mluvčí českého zastoupení společnosti Škoda Auto. Ocenění Nejlepší mluvčí veřejného a neziskového sektoru získal Miroslav Čepický, ředitel komunikace v Nadaci rodiny Vlčkových. Titul PR tým roku převzal Hasičský záchranný sbor České republiky.

Ocenění patří všem mluvčím HZS ČR, jejich zástupcům a dokumentaristům.

Za mnohé vděčíme i všem hasičům, o kterých každý den mluvíme a jejichž práci přibližujeme veřejnosti.

Na kvalitním PR sboru má zásluhu i jeho vedení a odborníci, kteří mají co říct a nebojí se komunikovat s médii na přímo.

řekla Pavla Jakoubková, mluvčí GŘ HZS ČR.

Komunikace je strategickou rolí s obrovským vlivem na reputaci organizací a značek. Profesní ocenění Mluvčí roku proto ukazuje příklady TOP profesionálů, kteří dokáží nejlépe naplňovat strategické cíle organizací, pro které pracují, zároveň rozumí perfektně médiím a vzájemné synergie dokáží maximálně vytěžit.

Právě dobrá reputace a porozumění tomu, jaké hodnoty daná značka nese a zároveň co média očekávají, jsou základem pro její úspěšné a dlouhodobé fungování a dosahování cílů jejího vedení.

říká Pavel Vlček, předseda Výkonného výboru PR Klubu.

Foto: PR Klub
Sdílet