Sobota 12. října 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čelní střet dvou aut na silnici číslo 4 skončil tragicky, zemřel jeden z řidičů

Tragicky skončila dopravní nehoda, ke které vyjížděli policisté a další složky IZS poté, co byla oznámena ve čtvrtek 9. března 2023, krátce před šestou hodinou ráno, na linku tísňového volání 158.

Nehoda se stala na silnici I/4, kde se střetla dodávka a osobní vůz. Podle sdělení řidiče osobního vozu se mu mělo zamlžit přední sklo a údajně následkem toho vjel do protisměru. Tam v tu dobu projížděla dodávka, se kterou se řidič osobního vozu čelně srazil.

Řidiče osobního vozu (1947) transportovali zdravotníci do nemocnice s těžkým zraněním, řidič dodávky (1989), jakož i jeho spolujezdec (1949) utrpěli zranění lehká.

Nehoda měla ale fatální následky. Řidič osobního vozu, který při nehodě utrpěl těžké zranění, krátce po poledni v nemocnici zemřel.

Nehodu prověřují kriminalisté z Příbramska, kteří budou zjišťovat, do jaké míry nehodu zavinili její jednotliví účastníci. Současně také budou zjišťovat prostřednictvím zadané pitvy zjišťovat příčinu úmrtí řidiče, který čelní střet s dodávkou nepřežil.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
Policie ČR
Sdílet