Čtvrtek 10. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jeden z řidičů nepřežil čelní střet dvou vozidel nedaleko Hulína, další čtyři lidé se zranili

Krátce po sedmé hodině ráno 22. května 2023 policisté přijali oznámení o vážné dopravní nehodě nedaleko Hulína. U dálničního sjezdu se čelně srazily dva osobní automobily. Jeden z řidičů utrpěl poranění, kterým na místě podlehl.

Další čtyři osoby, které cestovaly ve druhém voze, utrpěly zranění, která si vyžádala lékařské ošetření. Bližší okolnosti a přesná příčina dopravní nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování kroměřížských kriminalistů a dopravních policistů.

U nehody, která na několik hodin uzavřela obousměrný provoz, zasahovali profesionální hasiči ze stanic Kroměříž a Holešov. Ti pomohli s transportem zraněných do vrtulníku a sanitek.

U obou vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Po nárazu došlo u vraků aut k úniku provozních kapalin, které zasypali sorbentem.

Po dalších nezbytných úkonech a naložení vraků na odtahové vozy uklidili hasiči vozovku od střepů, úlomků a použitého sorbentu. Pár minu po poledni byl v místě nehody provoz opět obnoven a hasiči se vrátili zpět na své stanice,

uvedla Lucie Javoříková, mluvčí hasičů.

nprap. Petr Jaroš
Policie ČR
Sdílet