Úterý 8. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ve Starých Hamrech narazil motocyklista do traktoru, svým zraněním na místě podlehl

Složky integrovaného záchranného systému vyjely odpoledne, kolem půl třetí, k dopravní nehodě, ke které došlo ve Starých Hamrech na Frýdecko-Místecku.

Podle dostupných informací narazil z dosud nezjištěných příčin motocyklista (ročník 1989), jedoucí ve směru na Ostravici, do v té chvíli pracujícího traktoru pohybujícího se v témže směru. Motocyklista utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Dechová zkouška byla u řidiče traktoru s negativním výsledkem.

Třiatřicetiletý motocyklista zůstal po kolizi na silnici bez známek života. Svědkové události začali bezprostředně poskytovat první pomoc, včetně zevní srdeční masáže. Snahou o záchranu následně pokračovaly posádky ZZS, které postiženému poskytly veškerou možnou resuscitační péči.

Ta však ani po desítkách minut nevedla k obnovení krevního oběhu a zasahující lékaři tak museli nakonec konstatovat smrt. Poranění muže byla neslučitelná se životem a na místě jim podlehl.

řekl nám k události mluvčí zdravotníků Lukáš Humpl.

Z důvodu šetření této tragické nehody bylo zapotřební uzavřít tuto komunikaci. Policisté odkláněli provoz v obou směrech na objízdné trasy, a to jak v Ostravici, tak ve druhém směru na Bílé. Silnice je již zprůjezdněna. Policisté provedli na místě dokumentaci dopravní nehody a další šetření, nehodovým dějem a okolnostmi se i nadále zabývají.

por. Mgr. Soňa Štětínská
Policie ČR
Sdílet