Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

S pomocí Nadace ČEZ se podařilo dovybavit nový zásahový automobil JSDH Bubovice

Díky významné pomoci Nadace ČEZ obdržela JSDH Bubovice novou elektrocentrálu, čtyři ruční svítilny a 3dílný žebřík. Vybavení bylo pořízeno z příspěvku Nadace ČEZ, z grantového programu „Podpora regionů 2023“.

Začátkem letošního roku podal náš sbor žádost o finanční podporu do Nadace ČEZ. Během pár týdnů, bylo naší žádosti vyhověno a my jsme věděli, že se můžeme těšit na předčasné Vánoce. Následně byl celý projekt zařazen do aplikace EPP „Pomáhej pohybem“, v této aplikaci se ale projekt dlouho nezdržel.

Díky našim členům, kteří se velmi aktivně zapojili, ale i díky ostatním přispěvatelům byl bodový cíl dosažen za necelý týden. Finanční částka od nadace ČEZ činila 40 000 Kč. Vybavení je umístěno ve vozidle CAS 25k Liaz, kterou obec pro naši jednotku v letošním roce pořídila.

Tímto bych chtěl poděkovat Nadaci ČEZ za výraznou finanční podporu, která zvýší akceschopnost naší zásahové jednotky. Velké díky patří i vám, kteří jste svým pohybem přispěli na tento projekt. Ještě jednou všem moc děkujeme.

Lukáš Vlas
velitel
JSDH Bubovice
Sdílet