Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma Eurolamp nabízí širokou škálu osvětlovací techniky nejen pro hasiče, na trhu je již 25 let

Od svého vzniku v roce 1998 se společnost EUROLAMP s.r.o. zabývá přenosnou osvětlovací technikou. Od počátku se specializuje na vývoj, výrobu a prodej ručních svítilen, přenosné osvětlovací techniky a bezpečnostního vybavení pro policejní, armádní a záchranné složky, komerční, ale i hobby použití.

Společnost EUROLAMP s.r.o. je výhradním dovozcem a distributorem několika předních světových výrobců pro Českou republiku.

Mezi ně patří zejména americké společnosti Streamlight, SureFire, dále pak Underwater Kinetics, PowerMoon, Nightsearcher, Nitecore, Steiner e Optics, Edge Tactical, BlueGuns a PITAGONE.

Firma EUROLAMP s.r.o. není pro náš web úplně neznámá, již v roce 2009 jsme od nich testovali ruční LED svítilnu Survivor.

Jedná se dlouhodobě o jeden z nejrozšířenějších typů svítilen u jednotek požární ochrany v České republice s výborným poměrem cena/výkon/ve­likost.

V rámci svítilen pro hasiče nabízí společnost samozřejmě celou škálu výrobků bezpečných pro používání ve výbušném prostředí. Specializuje se rovněž na účelovost – dodává svítilny pro použití na kabátu, ruční svítilny i světla na zásahové přilby.

EUROLAMP si rovněž zakládá na tom, že na všechny dodávané výrobky poskytuje jak záruční, tak i pozáruční servis.

advertorial
www.eurolamp.cz
Sdílet