Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

TENTino je jednička na trhu s párty stany a příslušenstvím, z půjčovny se firma stala výrobcem

Firma TENTino s.r.o. s 22 letou tradicí působila prvotně jako pronajímatel párty stanů (dříve partystan.cz s.r.o.). Výrobě, ani prodeji se nevěnovali, ovšem po dvou letech působení v oboru nebyla schopna najít kvalitního dodavatele nůžkových stanů s odolností takovou, aby stany obstály i ve větší nepřízni počasí.

Téměř každý nabízel katastrofální výrobky pochybného původu s nízkou životností za nehorázné peníze, stany, které museli stále dokola jen opravovat a nedalo se na ně spolehnout. Díky tomu byla dotlačena k tomu začít vyrábět vlastní stany, které něco vydrží.

Tato kvalita zajišťuje dlouhou životnost stanů a odolnost proti nepříznivým povětrnostním podmínkám, což je v České republice nezbytné, zejména během letních bouřek.

Stany byly prioritně vyvíjeny pro potřeby půjčovny, ale díky jejich kvalitě se po nich postupně začaly nabalovat poptávky od ostatních v oboru, díky kterým byla firma později dotlačena k vytvoření vlastního e-shopu.

Párty stany HEXAGON jsou vyrobeny s maximální pečlivostí s cílem dosáhnout vysoké odolnosti, aby byly bezpečné a odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám.

Technické zádrhele vám akci nezkazí, vše bude probíhat hladce, pokud stany dobře ukotvíte! Díky tomu si firma může dovolit záruku 10 let na celohliníkové konstrukce. Důkazem jsou také skvělá hodnocení produktů, recenze a dlouhodobé spolupráce s významnými odběrateli. Stany jsou často součástí velkých veřejných kulturních akcí.

Parametry stanů TENTino

Na internetu najdete širokou nabídku skládacích stanů, nicméně z fotografie nikdy nepoznáte kvalitu výrobku, je tedy nutné sledovat i jednotlivé parametry výrobku.

Hodně prodejců má na svém e-shopu fotky stažené nebo z pohledu zákazníka velmi podobné, nicméně parametrově jsou výrobky ostatních úplně jiné kvality než ty naše. Největší roli v odolnosti hrají parametry, které bohužel nejsou vidět, např. tloušťka hliníku, UV stabilizace opláštění a další,

upozorňuje ředitelka firmy TENTino, s.r.o., Lenka Baliharová.

Snadná montáž a demontáž

Jednou z hlavních výhod skládacích nůžkových stanů TENTino je jejich snadná montáž a demontáž. Tento aspekt je zásadní pro úspěch jakékoliv události, protože umožňuje např. hasičským, policejním a armádním sborům rychlou a efektivní přípravu místa. Snadná montáž a demontáž ušetří čas a umožní hasičům soustředit se na další důležité aspekty události.

Možnost personalizace

TENTino nabízí hasičským sborům možnost personalizace stanů, ať už formou potištěné nášivky, banneru na suchý zip, či kompletního celopotisku. Ve většině případů však hašiči volí nejlevnější branding stanu- potištěnou nášivku s názvem a logem sboru.

Sleva na stany pro hasiče zajišťuje všem hasičským sborům 3% slevu na nákup s kódem „HASICI“.

Rychlost dodání a servis

Rychlost je u nich na prvním místě, stany jsou expedovány každý den Toptransem, GLS a u větších objednávek také vlastním TENTino rozvozem. Spolehnout se můžete také na dlouhodobý servis. V případě poškození stanu jsou skladem veškeré náhradní díly.

Společnost TENTino je ideálním partnerem pro hasičské sbory, které hledají spolehlivé, stylové a funkční party stany pro své události. Díky vysoké kvalitě materiálů, snadné montáži a demontáži, možnostem personalizace a vynikající zákaznické podpoře je TENTino odhodláno poskytovat služby, které překračují očekávání svých zákazníků a přispívají k úspěchu hasičských událostí po celém Česku.

Značka TENTino nabízí:

  • českou originální výrobu s 22letou tradicí
  • rozumné ceny se zárukou 10 let na celohliníkové konstrukce
  • profi nůžkové párty stany s maximální odolností a dlouholetou využitelností
  • párty stany s bohatým výběrem barev nebo výrobu stanů s originálním potiskem
  • velký výběr párty příslušenství na jednom místě – skládací stoly, židle, ubrusy, potahy, zahradní a ratanový nábytek, topení do stanu, zkrátka vše, bez čeho se žádná společenská událost neobejde
  • okamžitá dostupnost náhradních dílů
  • odolné stany pro veletrhy, stánkový prodej, koncerty, festivaly, svatby, párty, rodinné oslavy, firemní akce
advertorial
Sdílet
Přiložené soubory
TENTino katalog.pdf zobrazit online PDF 2 MB