Středa 3. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Společnost Holík International oznámila novou akvizici a rozšíření portfolia. K hasičské obuvi a rukavicím se přidávají i hasičské obleky

Významný krok směrem k posílení a rozšíření svého portfolia udělala společnost Holík International, která oznámila dokončení akvizice rakouské společnosti seamTEX GmbH. Značka seamTEX je uznávaným výrobcem hasičských obleků a jejím nákupem se stala Holík International 100% vlastníkem zároveň součástí skupiny Holík.

"Tato akvizice nám umožní rozšířit stávající portfolio produktů značky Holík, zatímco zachováme nezávislost a kvalitu, kterou seamTEX poskytoval svým zákazníkům”, řekl Ivo Holík, předseda představenstva Holík International.

Společnost vsází na kompatibilitu a synergii mezi jednotlivými produkty, kterými jsou hasičské rukavice, obuv a hasičské obleky.

„Tímto krokem chceme posílit naši misi ochrany životů a zdraví všech našich zákazníků, což je zároveň v souladu s naší snahou o poskytování nejvyšší možné úrovně bezpečí našich zákazníků,“ dodal Ivo Holík, předseda představenstva Holík International.


O společnosti Holík International s.r.o.
Holík International je česká společnost specializující se na výrobu a vývoj rukavic, obuvi a nově také hasičských obleků. Během necelých 30 let se Holík zařadil mezi světovou špičku v hasičském, záchranářském, policejním a vojenském odvětví. Společnost pravidelně prezentuje své produkty na desítkách domácích i zahraničních veletrhů a vyváží je do 64 zemí světa.

Kontakt pro média: Aleš Durďák Tel: 725 190 923 E­mail: durdak@holik-international.cz
Sdílet