Úterý 16. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

GES CZ s.r.o. doporučuje speciální kufry PELI™ pro detektory plynů Honeywell a Senko

Profesionální přenosný detektor plynu je důležitý přístroj, který má chránit vaše zdraví a život. Ačkoli námi dodávané detektory značky Honeywell jsou velmi odolné proti mechanickému poškození je třeba je uchovávat i přepravovat v bezpečném a chemicky neutrálním obalu.

Praxe totiž ukázala, že některé kufry či obaly uvolňují chemické látky, které negativně působí na senzory v detektoru., zejména senzor LEL.

Za tím účelem jsme ve spolupráci se zastoupením firmy PELITM pro ČR navrhli převozní kufr s chemicky neutrální výplní, která je tvarově upravena k uložení detektoru zn Honeywell (Gasalert) a detektory zn. Senko.

Přečtěte siFirma GES CZ je největším dodavatelem detektorů plynů pro Hasičský záchranný sbor, poradí i dobrovolným jednotkám

Odolné kufry PELI™ jsou světovou špičkou na trhu a jediným pravým originálem. Kufry jsou certifikovány dle nejpřísnějších standardů včetně military cerfifikací, jsou vodotěsné, prachotěsné, nárazuvzdorné.

A co je důležité, jeiich teplotní odolnost je +99⁰C, kterou disponují jako jediné odolné kufry na světě.

Pro uložení detekční techniky se v odolných kufrech PELI používá extrudovaná technická pěna z nízkohustotního polyetylenu s jemnou uzavřenou buněčnou strukturou, která se vyznačuje vysokou tuhostí a tvarovou stálostí a nevylučuje žádné potenciálně nebezpečné látky, které by mohly mít vliv na senzory detektorů.

Přečtěte siNa českém trhu je nový typ detektorů plynů Senko, přináší ho firma GES CZ

Vzhledem k výše uvedenému doporučujeme všem uživatelům námi dodávaných detektorů používat speciální kufry PELI™. Prodloužíte tak jejich životnost a zajistíte spolehlivost detekce. Více informací je k dispozici na webu www.gasmonitors.cz .

GES CZ
Sdílet