Sobota 28. září 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči Svojšovice byli podpořeni Nadací ČEZ v rámci projektu EPP – Pomáhej pohybem

V červnu letošního roku podpořila Nadace ČEZ náš sbor částkou 50 000,– Kč, na základě našeho projektového záměru na pořízení 15 ks dětských sportovních helem, cvičné defibrilátoru (AED) a sady resuscitačních figurín pro výuku první pomoci.

Dětské helmy budou sloužit našim mladým hasičům při tréninku a na soutěžích v požárním útoku. Cvičné AED a resuscitační figuríny, budeme používat při výuce první pomoci nejen ve sboru, ale i na různých dalších preventivních akcích.

To že finanční prostředky od nadace získáme rozhodovala široká veřejnost prostřednictvím mobilní aplikace EPP – Pomáhej pohybem.

Děkujeme všem, kteří náš projekt podpořili a potřebný počet bodů pro získání finančního příspěvku, jsme získali během pouhých tří dní.

Co je projekt EPP od Nadace ČEZ? Každý pohyb dává smysl – Ať už běháte, jezdíte na kole, nebo chodíte na procházky, svou aktivitou a energií s aplikací EPP vždy generujete body pro vámi vybraný projekt, který Skupina ČEZ prostřednictvím Nadace ČEZ finančně podpoří. (www.pomahejpohybem.cz)

Tomáš Zachat
velitel SDH Svojšovice
Sdílet