Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Teijin Aramid chrání i české hasiče, vlákna světového lídra používá pro své zásahové oděvy firma GoodPRO

Společnost Teijin ARAMID je aktuální světový lídr ve vývoji a výrobě značkových aramidových vláken. Je součástí původně japonské, dnes globální skupiny Teijin Chemicals Limited s dlouholetou tradicí nejen v chemickém průmyslu.

Posláním společnosti je zvyšovat kvalitu lidského života vytvářením značkových materiálů s mimořádným výkonem a neobyčejných parametrů. Tím chce Teijin se svými partnery rozvíjet potenciál aramidů a přispívat k budování udržitelné budoucnosti. Uskutečňováním svých cílů mění Teijin „co kdyby“ na „co je“!

Teijin ARAMID vyrábí svoje velmi kvalitní meta-aramidová vlákna pod komerčním označením Teijinconex® a para-aramidová pod názvy Twaron® a Technora®.

Tkaniny vyrobené v různém poměru a s různou vazbou z těchto značkových aramidových Teijin vláken se pak vyznačují zcela mimořádnými technickými parametry. Je to především vysoká mechanická pevnost v trhu i tahu, spolehlivá odolnost proti teplu a plameni i zcela mimořádná stálobarevnost tkanin barvených výhradně ve vlákně speciální Teijin technologií.

Celý proces od vlastní výroby značkových vláken přes přádelny a tkalcovny až po finální výrobu zásahových oděvů Teijin Aramid sleduje přes řetězec svých oficiálních certifikovaných partnerů.

V České republice je držitelem certifikátu Teijin Value Partner už od roku 2017 společnost GoodPRO, která z tkanin s vlákny Teijin vyrábí značkové zásahové oděvy pro hasiče špičkové kvality. Jako potvrzení této kvality je pak na každém GoodPRO zásahovém oděvu oficiální značková etiketa Teijinconex®, Twaron® nebo Technora®.

Podívejte se, zda máte na svém zásahovém oděvu zmíněnou značkovou etiketu a případně kontaktujte GoodPRO pro více informací.

TEIJIN ARAMID
Sdílet
Přiložené soubory
Teijin Certificate TQPP GoodPRO 2024 JL.pdf zobrazit online PDF 5 MB