Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na český trh dorazila novinka – společnost Stimax nabízí řadu termokamer značky Hikmicro

Na samotném začátku letošního léta představila společnost Stimax.cz zbrusu nové profesionální termokamery pro hasiče značky HIKMICRO – mezinárodně uznávaného a oceňovaného výrobce high-tech termovizních zařízení, systému denního a nočního vidění a speciálních optik.

Žhavá novinka si postupně začala mezi hasiči získávat jméno a nové modely s označením FB21 a FT31 se tak těší oblibě zejména díky ojedinělému poměru ceny a výkonu.

Každý z modelů exceluje ve své vlastní třídě, nicméně některé znaky mají oba modely společné.

Jedná se např. o pokročilé analytické a zobrazovací funkce, osm barevných palet, responzivní displej o vysoké obnovovací frekvenci od 25 až po 60 Hz nebo celkovou kvalitu zpracování, která se podepisuje na výborné odolnosti vůči vnějším vlivům – tedy prachu, vodě nebo i pádu.

Oba modely jsou přitom lehké, mají kompletní českou lokalizaci a menu, snadno se ovládají, a především – poskytují kvalitní termovizuální přehled místa zásahu s možností záznamu kvalitních fotografií a v případě modelu FT31 také videí.

Za zmínku stojí také software, který je společně s oběma modely dodáván. HIKMICRO Analyzer dokáže z pořízených fotografií z místa zásahu získat komplexní data a vygenerovat detailní termální report.

Který model HIKMICRO je ten pravý právě pro vás? Pomůže nový Průvodce řadou profesionálních termokamer pro hasiče HIKMICRO.

Zájemce o nové termokamery HIKMICRO ale nenadchnou pouze technickými parametry. Skvělá je také cena – osobní model FB21, kterým lze vybavit hned několik zasahujících hasičů, lze pořídit za cenu zásahového obleku, tedy již za 21 tisíc Kč.

Velitelský model FT31 je dostupný již za 84 700 Kč – při koupi v setu s vozidlovou nabíječkou přitom splňuje technické podmínky HZS pro čerpání dotací z IROP a do konce září je na něj na e-shopu a prodejnách Stimax.cz – Hasičské obchodní centrum možné čerpat 10% slevu v rámci zaváděcí akce.

Za 76 230 Kč je tak možné vybavit jednotku excelentním zařízením, které je schopné konkurovat termokamerám v hodnotách stovek tisíc korun. Na profesionální termokamery pro hasiče HIKMICRO je poskytována 5letá záruka (zvlášť 2 roky na baterii a 10 let na detektor) a servis.

Akční nabídky na termokameru HIKMICRO FT31 je možné využít na webu dodavatele – tedy Stimax.cz.

Sdílet