Neděle 29. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Středoškolské mistrovství ČR v disciplínách TFA pořádala Střední škola Semily v rámci středoškolského mistrovství

Ve čtvrtek 26. 9. 2024 se konal na Kozákově první závod 3. ročníku Středoškolského mistrovství ČR v disciplínách TFA, kterého se pravidelně účastní střední školy oboru Požární ochrana: Semily, Čáslav, České Budějovice, Chomutov, Karviná, Kladno, Kolín, Pardubice, Plzeň, Strážnice.

Střední škola Semily má tu čest a pořádá vždy první otvírací závod celého ročníku. Stejně jako v minulých letech jsme rádi uvítali závodníky z našich partnerských škol, kteří se museli vyrovnat nejenom s obtížností tratě, ale i nepříznivými klimatickými podmínkami. Nás těší výkony i výsledky našich reprezentantů – Adama Bajera, Jana Kellera, Matěje Rozsévače, Matěje Říhy, Marka Moravčíka, Leony Martinkové, Lucie Švecové, Nikoly Hanušové, Laury Mrhálkové a Denisy Chlomkové.

V kategorii mužů se mezi čtyři nejlepší vklínil na třetím místě pouze V. Galbavý z Českých Budějovic. Chlapci Střední školy Semily se umístili v pořadí na 1. místě Adam Bajer, 2. místě Honza Keller a na 4. místě Matěj Rozsévač.

V kategorii ženy nenašla na Kozákově přemožitelku naše žákyně Leona Martinková. Jsme velmi rádi i za celkovou atmosféru závodu, kterou určitě nenarušil ani silný vítr, déšť a mlha. Velice dobře pracovala i technická četa a tým rozhodčích složených z našich žáků. Budeme se těšit na další díl seriálu, který proběhne 23. 10. 2024 v Pardubicích.

Bc. Jaroslav Tomka, DiS.
učitel odborných předmětů
Sdílet