Středa 16. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma GES CZ představila detektor Honeywell BW™ Flex4 s rozšířenou škálou plynových senzorů

Oficiální distributor detektorů plynů Honeywell, společnost GES CZ, dodává na trh novinku v oblasti detekce plynů.

Detektor Honeywell BW™ Flex4 má rozšířenou škálou plynových senzorů. Výdrž baterie na jedno nabití je minimálně 60 dní (8 hodin provozu denně-4 měsíce pokud se detektor na konci každé směny vypne). LCD displej zobrazuje koncentrace plynů v reálném čase a detektor je vybaven funkcí Bluetooth®, přes jehož rozhraní je možná konfigurace pomocí bezplatné mobilní aplikace Device Configurator.

Firma GES CZ nabízí na detektory záruku 3 roky včetně senzorů. Detektor lze ovládat jedním tlačítkem v rukavicích, má akustický, světelný a vibrační alarm. Zelené světlo IntelliFlash™ („světlo života“) indikuje, že je detektor kalibrovaný a plně funkční.

Ve své třídě má detektor Honeywell BW™ Flex4 výjimečné krytí IP 66/68, tedy odolnost proti prachu a vodě. Skvělá je také velká kapacita pro ukládání dat o provozu detektoru a událostech. Pouzdro je z pevného kompozitního materiálu, velmi odolného proti nárazu a je neklouzavé.

Vybaven je masivním ocelovým úchytem pro snadné nošení na oděvu nebo opasku. Jednoduchá kalibrační procedura usnadňuje používání a je kompatibilní s automatickou testovací a kalibrační stanicí BW IntelliDoX. K detektoru je možné zakoupit širokou škálu příslušenství.

Detektor Honeywell BW™ Flex4 a další výrobky na detekci plynů můžete zakoupit na webu www.gasmonitors.cz

Sdílet