Středa 16. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Luděk Konvičný z HZS Ústeckého kraje se zúčastní Mistrovství světa veteránů v řeckořímském zá­pase

Luděk Konvičný, velitel družstva HZS Ústeckého kraje ze stanice Bílina, se zúčastní Mistrovství světa veteránů v řeckořímském zápase, které se koná od 8. do 13. října 2024 v chorvatském městě Poreč. Luděk bude soutěžit ve váhové kategorii 88 kilogramů v rámci věkové skupiny do 40 let (kategorie A), přičemž jeho zápas je naplánován na 13. října.

Na tento prestižní šampionát se Luděk intenzivně připravoval, a to nejen v domácím klubu Czech Wrestling Chomutov po boku našeho olympionika Artura Omarova, ale také během 14denního tréninkového kempu v Colorado Springs v USA. Kromě toho stále aktivně zápasí za tým Lipska v německé Bundeslize.

Luděk, který ve své profesi denně čelí náročným situacím, odjíždí ve čtvrtek do Chorvatska, kde bude reprezentovat nejen své rodné město, ale i celou Českou republiku.

Jeho účast na mistrovství světa veteránů je výsledkem tvrdé dřiny a odhodlání, které vkládá jak do své hasičské kariéry, tak i do své sportovní vášně – řeckořímského zápasu.

Tato událost bude bezpochyby nezapomenutelným momentem nejen pro Luďka, ale i pro jeho hasičské kolegy a fanoušky zápasu z celé České republiky.

Držíme palce a přejeme hodně úspěchů!

Sdílet