Sobota 26. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Léta zachraňoval životy ostatním. Teď potřebuje, aby ostatní pomohli jemu.

V letošním roce společně pomůžeme Peťovi a jeho rodině … Jednomu z nás. Petr už skoro 5 let bojuje s velmi vzácnou a těžkou formou leukémie. Společně s manželkou a dvěma dětmi už tak dlouhou dobu neřeší nic jiného.

Celou tu dobu si mysleli, že to zvládnou sami, ale naděje, že veškeré problémy brzy skončí, je opustila v létě, kdy se Petrovi po první transplantaci nemoc naplno vrátila. V současné době je opět v nemocnici a podstupuje další transplantaci kostní dřeně. Petr byl 22 let hasičem tělem i duší a jeho největší přání je žít opět s rodinou normální život a vrátit se zpátky mezi kolegy a kamarády, se kterými jsme natočili tohle video. To ale bude ještě určitě nějaký čas trvat, a především na toto období bude směřovat naše pomoc.

Podpořte Petra

Celý příběh si můžete přečíst na DONIO, kde běží i sbírka, kam mohou přispět i ti, kteří se k nám nedostanou.

Již 26. října se uskuteční Memoriál Flídr Cup v Širokém Dole. Hlavní část je opět charitativní ME v naběračce, kdy do sbírky půjde všechno startovné. Dále pak na místě si budete moci zakoupit naše hrníčky s kapkou naděje, určené přímo pro tuto akci a opět výtěžek z jejich prodeje půjde na sbírku. A v neposlední řadě bude přímo na místě probíhat samotná sbírka, jejíž výtěžek následně předáme Petrově rodině. Jak to znáte z minulých let.

Děkujeme všem, kteří jakkoli pomohli a pomáhají. Petrovi a jeho rodině přejeme hlavně hodně sil.

Sdílet