Čtvrtek 4. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Fire Captain – hasiči v PC

Novinka v počítačových hrách. Her s hasičským námětem na trhu moc není. Nyní firma US Action vydává novou hru s názvem Fire Captain.

Ve hře Fire Captain nebude vaším úkolem nic jiného, nežli nebezpečné požáry hasit. Na věrných modelových situacích tak budete chránit majetek, hasiče a především životy civilistů. Velmi realistické zpracování požáru a jeho chování tak vyžaduje stejně realistické jednání – rychlost, dokonalou koordinaci zasahujících jednotek, předívavost, profesionální přístup i rozhodnost.

Vyraz do boje s ničivým živlem, využij veškerou dostupnou techniku – požární vozy, sanitky, výsuvné žebříky, požární pološiny, cisterny, požární čluny, letadla a vrtulníky – nasaď do akcí řadové hasiče i specialisty – zdravotníky, psovody, techniky, chemiky a další – a zkroť požár dříve, než si vybere svou krutou daň.

Jednotky hasičů budou zasahovat ve městě, v průmyslové zóně i v hustém lese. Zajímavým aspektem je rozdělení požárů do jednotlivých kategorií, kdy každý typy požáru (dřevo; elektrický požár; chemikálie) vyžaduje specifický postup jeho likvidace.

Tato hra je názornou pomůckou v rámci školení a besed o protipožární ochraně a prevence zejména pro děti a školní mládež. Hra nabízí také zajímavý multiplayer. Hráči totiž nesoupeří mezi sebou, ale jejich úkolem je co nejlepší vzájemná spolupráce a koordinace během boje s požárem.

Hra obsahuje:
- 13 rozmanitých modelových misí
- 3 multiplayerové mapy
- originální požární jednotky čtyř zemí – USA, Francie, Velké Británie a Německa
- realistické šíření a chování požáru (hromadění kouře, samovznícení plynů apod.)
- 9 druhů požárních specialistů z každé země
- 13 rozdílných jednotek požární techniky (také z každé země :-)
- 4 typy požárů

Hra se prodává za velmi přijatelnou cenu 299 korun. Díky pochopení firmy US Action která hru lokalizovala do češtiny a distribuuje na našem trhu budete mít brzy možnost nejen si přečíst dojmy hráčů této hry, ale i hru vyhrát v soutěži na našem serveru.

Stránky výrobce http://www.firecaptain-game.com/
Stránky českého vydavatele http://www.topcd.cz/
Sdílet