Čtvrtek 4. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

EXIM PROTECT, a.s. vstoupil do Výzbrojny požární ochrany, a.s.

Web SH ČMS přinesl tento týden informaci, že společnost EXIM PROTECT a.s., která je součástí skupiny VAGNERPLAST, se stala majoritním strategickým partnerem Výzbrojny požární ochrany, a.s.

VPO, a.s. je jednou z největších českých prodejních a servisních sítí s vybavením pro hasiče a záchranáře. EXIM PROTECT a.s. pomocí této sítě rozšíří svůj sortiment prodeje pracovních a ochranných pomůcek a pod značkou VPO, a.s. posílí svoji vedoucí pozici na českém trhu. VPO, a.s. se zařadí do skupiny VAGNERPLAST, ale ponechá si své jméno, aby zachovala kontinuitu silného povědomí o obchodní značce. Příslušná smlouva byla, po předchozím jednomyslném souhlasu Výkonného výboru SH ČMS, podepsána dne 7. 12. 2010.

Při této příležitosti zástupci akcionářů konstatovali:

„Společně s EXIM PROTECT jsme schopni nabídnout českým hasičům a záchranářům nejen zajištění jejich věcných prostředků, ale díky našemu výraznému postavení v regionu České republiky očekáváme příliv nové klientely i z jiných oblastí. VPO, a.s. upevní svou pozici jedné z největších sítí s hasičským a záchranářským vybavení v České republice,“ řekl Ing. Karel Richter, starosta SH ČMS.

Ing. Bořivoj Vágner, majitel skupiny VAGNERPLAST, podotkl: “Spolupráce s hasiči a záchranáři umožní naší společnosti proniknout na nové trhy. Nyní budeme moci zúročit kombinaci silných stránek obou společností. VPO, a.s. a EXIM PROTECT, a.s. budou poskytovat zákazníkům širší výběr produktů a služeb.”

Info: SH ČMS

Sdílet