Pátek 4. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda na R7

Pravděpodobně hazardní jízda a neohleduplnost řidičů způsobila dopravní nehodu řidičky osobního automobilu Peugeot na rychlostní komunikaci R7, 5 km ve směru Praha – Chomutov.

Událost byla na tísňovou linku ohlášena v pondělí 3. ledna 2011 v 16:06 hodin. Na místo události byla vyslána zásahová jednotka ze stanice Kladno s technikou CAS 24 T815 Terrno.

Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu jednoho osobního automobilu Peugeot, který ležel na střeše v pravém jízdním pruhu. Dle sdělení svědků události jela řidička v levém jízdním pruhu a neznámý řidič ji zprava předjel a svým vozem vytlačil ze silnice do závěje sněhu. Následně došlo k nekoordinovanému pohybu vozidla a jeho přavrácení na střechu.

Zraněná řidička, která ve voze cestovala sama, byla projíždějícími řidiči vyproštěna před příjezdem jednotky a předána do péče posádky zdravotnické záchranné služby. Dle sdělení lékaře ZS utrpěla žena středně těžké zranění na hlavě.

Jednotka provedla protipožární opatření, asistenci záchranné službě při transportu pacientky a úklid vozovky od krve a částic vozidla.

Provoz na ryhlostní komunikaci Praha – Chomutov byl na několik hodin omezen.

mjr. Bc. Libor Pospíšil
vedoucí oddělení zjišťování příčin vzniku požárů

Sdílet