Pátek 4. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čtyři pondělní nehody na Semilsku

V pondělí 3. ledna 2011 zasahovali hasiči na území okresu Semily u čtyř dopravních nehod, při kterých nebyl nikdo zraněn.

Ve 14.41 hodin vyjeli semilští profesionální hasiči do obce Chuchelna, kde osobní vůz zn. Škoda Fabia narazil do hlavního uzávěru plynu a poškodil ho. Hasiči odpojili akumulátor vozu a uzavřeli v místě nehody silnici. Na místo byla povolána i pohotovostní služba plynáren. Krátce před půl čtvrtou se podařilo vozidlo vyprostit a únik plynu zastavit.

Po 17. hodině pomáhali vyprostit autobus, který vyjel z vozovky a hrozilo jeho převrácení. Autobus se podařilo vytáhnout pomocí navijáku automobilového jeřábu zpět na silnici.

Po 19. hodině havarovaly v Bradlecké Lhotě osobní vozy zn. Škoda Octavia a Ford S Max. Obě vozidla skončila mimo vozovku. Na místě zasahovali profesionální hasiči ze Semil spolu s dobrovolnými kolegy z Lomnice nad Popelkou. Hasiči zajistili vozy proti vzniku požáru. Jedna osoba si stěžovala na bolest hlavy, proto na místo nehody povolali také zdravotnickou záchrannou službu.

Ve 23.30 hodin vyjeli do části Komárov na území obce Chuchelna, kde zapadl osobní vůz zn. Ford Mondeo, který vyjel ze silnice. Hasiči vůz vyprostili ještě před půlnocí.

por. Mgr. Iva Michalíčková
tisková mluvčí
HZS Libereckého kraje
Sdílet