Pátek 4. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Letonicích se vyprošťovalo, dva mrtví

Jednotky HZS ze stanic Bučovice a Slavkov vyjely k dopravní nehodě osobního automobilu do obce Letonice. Jednalo se o dopravní nehodu s těžkým zraněním třech osob, které byly ve vozidle. Hasiči vyprošťovali zraněné, provedli protipožární opatření a osvětlení místa zásahu.


por. Mgr. Alice Navrátilová, Policie ČR:

Včera krátce před osmou hodinou večer řídil mladý šofér vozidlo Renault ve směru z Dražovic na Letonice. Před obcí Letonice po projetí pravotočivé zatáčky dle prvotního šetření nepřizpůsobil rychlost jízdy povětrnostním podmínkám a stavu komunikace. Vyjel mimo vozovku a levým bokem vozidla narazil do stromu v příkopu. Po dobu šetření dopravní nehody byla silnice uzavřena.


ZZS Jihomoravského kraje:

Na místo byly okamžitě vyslány 2 týmy RLP z Bučovic a Slavkova. Na místě byli nalezeni zaklínění 2 pacienti – 19letý muž a 16letá dívka. Oba pacienti utrpěli mnohočetná těžká zranění. Muž na následky svých zranění zemřel přímo na místě nehody, žena byla na místě resuscitována s podporou všech nutných léků, přístrojů a roztoků

Po obnovení základních životních funkcí byl zahájen transport na ARO nemocnice ve Vyškově, kdy v okamžiku předávání došlo k dechové a oběhové zástavě, žena byla opětovně resuscitována a i přes veškeré úsilí obou týmů mladá žena na následky svých zranění zemřela.

Sdílet