Pátek 4. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Několik aut skončilo na střeše, nikdo nebyl zraněn

Dne 16. 1. 2011 vyjížděli profesionální hasiči ve Zlínském kraji už od časných ranních hodin na pomoc po několika dopravních nehodách a haváriích, kde byla nutná také naše pomoc.

06:23 – Poteč
Jednotka profesionálních hasičů z Valašských Klobouk vyjela na žádost policie k vyproštění havarovaného osobního auta z lesa u obce Poteč. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že po havárii osobního auta zůstal vrak na boku v příkopu. Hasiči auto zabezpečili proti požáru a úniku provozních kapalin. Následně bylo vozidlo vytaženo na silnici k odtažení.

03:06 – Bohuslavice u Zlína
Jednotka profesionálních hasičů ze Zlína vyjela se svým speciálem na pomoc po havárii osobního auta u Bohuslavic. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na namrzlé vozovce došlo k havárii auta zn. Nissan Almera, které se převrátilo v příkopu na střechu. Dva pasažéři se z vraku auta dostali ven a neutrpěli žádné zranění. Hasiči auto zabezpečili proti případnému požáru i úniku provozních kapalin. Po zadokumentování nehody policií vytáhli hasiči vrak na silnici k odtažení.

01:48 – Vsetín, Rokytnice
Jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína vyjela na pomoc po dopravní nehodě. Vozidlo zasahovalo do vozovky a omezovalo provoz. Hasiči vrak odstranili a komunikaci zprůjezdnili.

01:05 – Křekov
Jednotka profesionálních hasičů z Valašských Klobouk vyjela na pomoc po havárii osobního auta zn. Š Felicia. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že vozidlo se po havárii převrátilo na střechu. Hasiči vůz zajistili proti případnému požáru i úniku provozních kapalin. Ve vozidle se nikdo nenacházel. Odtažení vraku si zajistila majitelka auta.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet