Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Liga proti rakovině

Vážení přátelé – dobrovolní hasiči, dovolujeme si obrátit se na Vás znovu po roce se žádostí o pomoc – předání informací o letošním ročníku veřejné sbírky Ligy proti rakovině Praha, jejímž je SH ČMS v posledních letech pravidelným a spolehlivým partnerem.

Ilustrační foto

Jak již možná víte, Český den proti rakovině 2011 (15. květinový den), proběhne ve středu 11. května, a my pevně doufáme, že tomu tak bude (stejně jako v minulých letech) za vydatné podpory dobrovolných hasičů. Vloni se jim podařilo vybrat téměř 300.000,– Kč, a to především v menších městech a vesnicích, kde je pro nás tato pomoc velkým přínosem!

Všem členům SDH, kteří se vloni sbírky účastnili, jsme již rozeslali přihlášky a informační dopisy přímo na jejich adresy. Na Vás se nyní obracíme ještě jednou se žádostí o plošné předání informací o sbírce (naší žádosti o pomoc) celé členské základně ve Vašem okrese. Velmi bychom uvítali, kdyby se i v letošním roce podařilo počet spolupracovníků z Vašich řad rozšířit a do sbírky se zapojili další Vaši členové a místní organizace.

V příloze si Vám dovolujeme zaslat přihlášku pro letošní ročník sbírky (termín uzávěrky není problém v případě potřeby prodloužit) a dopis se základními informacemi a velmi Vás prosíme o předání těchto informací dále směrem k Vaší členské základně.

Budete-li potřebovat nějaká další upřesnění, jsme Vám kdykoli k dispozici.

Předem děkujeme za Vaši pomoc – předání informací – a těšíme se na další dobrou spolupráci s Vaší organizací.

Za organizátory Českého dne proti rakovině s přáním krásných dní a mnoha osobních úspěchů

Jana Kolářová
603 546 116
jana.kolarova@arcadia.cz
 www.denprotirakovine.cz

Sdílet