Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jarní splutí Sázavy z Týnce do Pikovic

Pražský hasičský sportovní klub pořádá 3.ročník Jarního splutí Sázavy z Týnce do Pikovic.

Den konání 9. 4. 2011– sobota směna ,,A,, Trať je dlouhá 16,3 km přes 9 jezů

Přijeďte si splout jednu z nejkrásnějších českých řek plnou divokých peřejí, rozvalených jezů a starých trampských osad. Splutí je pohodové setkání hasičů vodáků a jejich kamarádů.Vítány jsou i smíšené posádky. Po doplutí bude pro účastníky připraveno v hospodě U Dolejších občerstvení – řízek a bramborový salát, gril, pivo a jiné pochutiny.

Dále následuje povinný společenský večer se zpěvy a tanci . Nespěchejte domů. Přespání možné karimámaa spacák. Lodě nebo rafty je možné si přivést vlastní a nebo půjčit z půjčovny. Ceny jsou stejné jako loni potřebné info. najdete na www. Bisportcz. Bisportcz . Při závazném přihlášení do 5. 4. 2011 vám zajistím rezervaci a oběd. Splutí není letos sponzorováno a ani organizací podporováno. Každý je zodpovědný sám za sebe ! Startovné se neplatí , půjčovné a oběd si hradí účastníci na místě sami.

Doprava na místo vlastní. Doporučuji vlak Praha Hl. odj. 9.12 , Krč 9.24 Převoz suchých věcí a aut domluvíme na místě. Lodě odváží půjčovna. Start hromadný cca 12.00 výdej lodí je od 10.00 na parkovišti u půjčovny lodí BiSport vTýnci nad Sázavou Cíl: Pikovice pod lávkou do 16.30 / žel. Stanice Petrov u Prahy/

Závazné přihlášky : petrtaticek@seznam.cz Info. 603 207 747

Sdílet