Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Opilec zakončil riskantní jízdu na střeše

Na střeše skončilo osobní vozidlo německého řidiče po ranní riskantní jízdě Litvínovem. Řidič se snažil ujet strážníkům, kteří auto před pátou hodinou ranní zastavili u zimního stadionu a chtěli zkontrolovat.

Německý řidič ale šlápl na plyn a začal ujíždět. Po riskantní honičce silně podnapilý šofér nezvládl řízení a u litvínovské chemičky naboural do betonové zátarasy krohového objezdu. Jeho vozidlo poté skončilo na střeše poblíž tramvajové zastávky. Zraněného řidiče převezla záchranná služba do nemocnice. Hasiči na místě provedli protipožární opatření na havarovaném automobilu.

Lukáš Marvan, tiskový mluvčí hasičů Ústeckého kraje: Dnes, 9. 3. 2011 v 04:02 hod. byla na tísňovou linku 112 hlášena dopravní nehoda osobního auta v obci Záluží. Při příjezdu hasičské jednotky na místo bylo auto převrácené na střechu na chodníku a zraněný řidič byl mimo vozidlo. Řidiče odvezla zdravotnická záchranná služba. Jednotka provedla protipožární opatření a zlikvidovala olejovou skvrnu na ploše 8×1,5m. Auto bylo otočeno na kola.

Text a foto: Deník.cz/Jan Vraný

Sdílet