Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Výběr zásahu hasičů Ústeckého kraje

Hasiči z jednotek PO Úseckého kraje zasahovali včera a dnes zejména u dopravních nehod.

Ilustrační foto

Ústí nad Labem dopravní nehoda

18.3. 7:35 Hasičská jednotka PS Petrovice vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut na silnici mezi Petrovicemi a Tisou. Auta byla ve svodidlech, nikdo nebyl zraněn. Jednotka auta vyprostila, zkontrolovala zda z nich nic neuniká a pomohla s naložením na odtahovou službu..

Územní odbor Děčín dopravní nehoda

18.3. 7:03 Hasičská jednotka PS Česká Kamenice vyjela k dopravní nehodě mezi Chřibskou a obcí Líska u Křížového buku. Při nehodě byl zraněn jeden člověk odvezla jej zdravotnická záchranná služba. Jednotka provedla protipožární opatření. Dopravu řídila kyvadlově Policie ČR.

spadlý strom

17.3. 22:25 Hasičská jednotka SDH Chřibská rozřezala a odstranila spadlý strom na vozovku u obce Chřibská. Silnice byla opět průjezdná ve 23:03.

Územní odbor Litoměřice dopravní nehoda

17.3. 19:28 Hasičská jednotka PS Lovosice vyjela k dvěma dopravním nehodám. První byla za křižovatkou u prodejny Lidl ve směru na Bílinku. Nikdo nebyl zraněn, z havarovaných aut nic nevytékalo. Druhá dopravní nehoda byla ve směru na Lovosice. Tam jednotka zysypala vyteklé provozní kpaliny sorbentem a byla povolána správa a údržba silnic.

Ústí nad Labem únik nafty

17.3. 17:56 Hasičská jednotka PS Petrovice likvidovala vyteklou naftu na vozovku na ploše 3×3m u obce Libouchec.Dopravu řídila obecní policie.

Územní odbor Teplice nález dvou pet-lahví s kyselinou chlorovodíkovou

17.3. v 16:42 Městská policie Teplice oznámila na operační a informační středisko nález dvou pet-lahví s kyselinou chlorovodíkovou na Prosetické ulici v Teplicích – Proseticích. Na místo vyjela jednotka PS Teplice. Lahve byly uzavřené. Jednotka je vložila do plastové nádoby a odvezla na stanici k pozdější likvidaci odbornou firmou.

Lukáš Marvan
komisař – tiskový mluvčí
HZS Ústeckého kraje
Sdílet