Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda na R7

K dopravní nehodě osobního automobilu se zraněním a únikem provozních kapalin vyjely všechny tři základní složky IZS na silnici R7 u obce Bitozeves na úrovni průmyslové zóny TRIANGL.

Dnes 13:50 vyjely hned dvě hasičské jednotky HZS Žatec a SDH Postoloprty na hlášenou dopravní nehodu na silnici R7 dálnici 62,5 km ve směru na Prahu.

Na místě zjištěno že se jedná o vážnou dopravní nehodu jednoho osobního vozidla s pohonem na LPG Mercedes, které z neznámých příčin vybočilo z vozovky a po sjezdu do strouhy mimo vozovku se několikrát otočilo přes střechu a na té po několika metrech zůstalo.

Ve vozidle cestovaly tři osoby – řidič středního věku a matka s 13letou dcerou. Na místě zasahovaly hned dva vozy zdravotní záchranné služby, které z místa odvezly matku s dcero,u řidič zůstal na místě nehody bez zranění.

V době příjezdu jednotek PO byly všechny tři osoby mimo vozidlo a v péči projíždějících řidičů. Zraněná slečna, která byla z nehody mimo jiné také velice silně otřesena, dostala od zasahujících hasičů dráčka záchranáčka (plyšák). Na místě také PČR a odtahová služba.

Hasiči na místě provedli předlékařskou pomoc, asistenci ZZS při naložení zraněných, zajištění vozidla proti vzniku požárů, uzavření LPG, úklid vozovky a zajištění místa dopravní nehody

Sdílet