Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Srážka dvou vozidel u čerpací stanice

V 15:11 hodin vyhlašuje KOPIS poplach znovu. I tentokrát vyjíždí CAS 20 T815 TERRNo1, ale již na jiný typ události. Je hlášena dopravní nehoda se zraněním v ulici Karlovarská v Chodově. Jednotka vyjíždí v nejkratším možném čase a vydává se na krátkou cestu k místu zásahu.

Po příjezdu na místo je průzkumem zjištěno, že došlo ke střetu dvou osobních vozidel nedaleko čerpací stanice. Je provedeno bezpečnostní zajištění místa nehody. Je zjišťován zdravotní stav účastníků nehody a jednomu s lehčím zraněním je poskytnuta předlékařská první pomoc.

Zjišťováním informací se velitel zásahu dozvídá, že zdravotnickou záchrannou službu již povolala městská police, která byla na místě před příjezdem hasičů. Provádíme protipožární zabezpečení, odpojení akumulátoru a posyp uniknutých provozních kapalin. Po příjezdu rychlé lékařské pomoci, předáváme zraněnou osobu do péče lékaře.

Po vyšetření nehody příslušníky Skupiny dopravních nehod policie ČR je uklizeno místo nehody od použitého sorbentu a částí vozidel. Jednotka se na pokyn velitele zásahu vrací v 16:11 hodin na hasičskou zbrojnici.

Zdroj: http://www.sdhchodov.cz/

Sdílet