Čtvrtek 4. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dětský den v Lužci nad Vltavou

Obec Lužec nad Vltavou, místní kulturní středisko a JSDH této obce si Vás dovolují pozvat na dětský den, který se koná 22. května 2011 od 9:00 na místním hřišti u garáží. Dopolední program tohoto dětského dne má v režii kulturní středisko, které připravuje pro děti různé dovedností soutěže, které jsou oceněny zajímavými cenami.

Odpolední program zajišťuje jednotka sboru dobrovolných hasičů obce Lužec nad Vltavou. Tato jednotka zde vystaví techniku, která je potřebná jak pro její práci tak i pro výjezdovou činnost. Na programu je ukázka členů jednotky SDH Dubá, která místním občanům i dětem předvede činnost a zásah hasičů při dopravní nehodě osobního automobilu.

Dále budou mít členové lužecké jednotky pro děti připravené různé soutěže, které budou mít spojitost s hasičskou tématikou. Během tohoto odpoledne budou mít všichni účastníci možnost se svézt na nově zakoupeném motorovém člunu na laterálním kanále. Na závěr bude připravena pěna, ve které se mohou všechny děti (i dospělí) vydovádět.

Během celého dne bude zajištěno občerstvení. Jako na každý rok je objednané krásné počasí, které pravidelně objednává jeden z členů naší jednotky a tak doufáme, že společně s Vámi prožijeme den plný zážitků, úsměvů a dětské radosti.


Sdílet