Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pátrání po pohřešované osobě

JSDH Varnsdorf, HZS Varnsdorf, JSDH Dolní Podluží, JSDH Horní Podluží, JSDH Rumburk, JSDH Jiříkov a JSDH Krásná Lípa vyjely na pátráni po pohřešované osobě v lese na Studánce. Na míste policejní psovodi a MP Varnsdorf, ztratila se přibližně žena ve věku přibližně 51 let.

Zvažovalo se povolání vrtulníku s termovizí, od toho však bylo pro dnešní den ustoupeno. Občané ženu viděli pohybovat se v okolí Studánky. Žena se drží pravděpodobně na cestách a nechodí terénem.

Pátrání bylo pro dnešní den ukončeno, bude pravděpodobně pokračovat zítra.

Policie ČR:¨

Žena je střední postavy a má polodlouhé rovné tmavé prošedivělé vlasy.

Opustila místo trvalého bydliště ve Varnsdorfu dne 5. 5. 2011 kolem sedmé hodiny ranní. Žena se pravděpodobně pohybuje v okolí svého trvalého bydliště. Dne 6. 5. 2011 kolem 11.00 hod. byla spatřena nedaleko svého bydliště. Hledaná trpí schizofrenií a špatně se orientuje v prostoru.

Na ženě lze zpozorovat větší bříško, které je způsobeno vyhřeznutou břišní kýlou. Z domova odešla oblečená do tmavě modré vestičky, černého trika a tmavých kalhot. U sebe měla doklad totožnosti, malý finanční obnos a igelitovou tašku.

Tímto žádáme širokou veřejnost o poskytnutí jakékoliv informace, jenž by mohla napomoci k nalezení Zdeňky Giertlové, na linku 158 či tel.: 412 372 333. Dě­kujeme.

Sdílet