Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vybrané zásahy hasičů na Ústecku

Hasičská jednotky PS Ústí nad Labem vyjela dnes v 10:25 na žádost zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě osobního auta a sanitky v Ústí nad Labem Všebořicích za prodejnou Tesco ve směru na Úžín.

Ilustrační foto

Jednotka vyprošťovala zraněného řidiče sanitky. Zraněný byl vyproštěn a předán zdravotnické záchranné službě. Silnice byla po dobu zásahu uzavřena.

Podrobnosti přinesl náš sesterský server 155ka.cz: Nehoda vozidla zdravotnické záchranné služby.

Územní odbor Žatec – dopravní nehoda tří aut
30.5. 9:24 Hasičské jednotky PS Podbořany a SDH Lubenec vyjely na žádost zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě 3 osobních aut u Lubence. Při nehodě byli tři lidé zraněni a byli odvezeni zdravotnickou záchrannou službou sanitkami do nemocnice.

Na místě byly i dva vrtulníky, které však nakonec nebylo nutno použít. Jednotky prováděly jímání vytékajících provozních náplní z havarovaných aut a pomáhaly je naložit na odtah. Silnice byl uzavřena a po té byla doprava řízena kyvadlově.

Územní odbor Litoměřice – dopravní nehoda auta a vlaku
30.5. 7:05 Na linku 112 byla oznámena dopravní nehoda osobního auta a vlaku na přejezdu v Nádražní ulici v Chotěšově. K nehodě vyjely jednotky PS Litoměřice, PS Lovosice a HZSP SŽDC (Správa železniční a dopravní cesty). Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Odvezla jej zdravotnická záchranná služba. Z vozidla nic neunikalo. Místo bylo předáno HZSP SŽDC.

Ústí nad Labem – dopravní nehoda
30.5. 5:59 Hasičská jednotka PS Ústí nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta na sjezdu z Dálnice v Řehlovicích. Auto narazilo do stromu. Osádka byla v péči zdravotnické služby. Jednotka odpojila akumulátor a vyčkala do příjezdu Policie ČR.

Územní odbor Litoměřice – požár stohu
29.5. 22:47 Na linku 112 byl oznámen požár balíků slámy na poli u obce Chodouny – Lounky. Na místo vyjely jednotky PS Roudnice nad Labem a SDH Polepy. Hořel starý stoh na ploše 10×5m, vysoký 2m. Stoh byl ponechán kontrolovaně dohořet. Na místě zůstala dobrovolná jednotka. Likvidace v 1:05.

Územní odbor Teplice – požár potrubí v podniku
29.5. 3:44 Hasičské jednotky PS Teplice a SDH Krupka vyjely k požáru potrubí v podniku Knauf v ulici Pod tratí v Krupce. Jednalo se o požár v potrubí vzduchotechniky. Požár byl lokalizován v 4:54 a zlikvidován v 17:21. Hořelo v celém potrubí. Byla použita termokamera. Škoda byla předběžně odhadnuta na 1,5 milónu Kč.

Lukáš Marvan
komisař – tiskový mluvčí
HZS Ústeckého kraje
Sdílet