Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

TFA Babice 2011

Dne 3.9. se uskutečnilo již páté pokračování soutěže TFA Babice. Na start se v teplém a slunečném počasí postavilo celkem 29 soutěžících, všichni v jediné kategorii, bez rozdílu jednotky a věku.

Všichni s dýchacím přístrojem jen jako zátěží. Na závodníky čekalo roztažení 6× B75, přeskok 2m bariéry, 30× úder 9kg kladivem v hammerboxu, přenesení 2×20kg kanystru přes kopeček, výstup na 3m lešení a vytažení 25kg závaží, poté úchop 2× C52 a výstup do III. patra, zde závodníci hadice odkládali, sestoupili a do cíle táhli poctivou 85kg figurínu.

Vítězem se stal, stejně jako loni, Jiří Mikulecký (HZS Ústí nad Orlicí), který jako jediný dokázal stlačit čas svého pokusu pod tři minuty. Druhý skončil jeho bratr Ladislav Mikulecký (taktéž HZS Ústí nad Orlicí) a třetí se umístil předloňský vítěz Zbyněk Kadlčík (JSDH Kněžpole).

Nakonec bylo oceněno deset nejlepších závodníků, což by nebylo možné bez přízně sponzorů (Lifeline, Deva-FM, Hamé Babice, Singing Rock, Holík International, Červinka Czech republic). Závěrem patří dík závodníkům za účast, sponzorům za ceny a také teamu pracujícímu na organizaci a průběhu soutěže.

Sdílet
Přiložené soubory
vysledovka11.xls zobrazit online XLS 21 kB