Pátek 5. července 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

PO-BP: Byli jsme na Pyrocaru

Společnost Požární bezpečnost s.r.o. se připravovala na letošní setkání hasičských vozidel Pyrocar 2011 s maximální snahou ukázat návštěvníkům to nejlepší, co může nabídnout. Svou expozici rozvinula na ploše více než 500 m čtverečních.

První stánek přivítal nejmenší hasičský potěr, kde se mladí budoucí hasiči dosyta vydováděli na hasičském skákacím hradě, vyrobeným speciálně pro hasičský potěr. Opodál stojící expozice hasičských potřeb, zajímavostí a suvenýrů upoutala pozornost svou rozmanitostí vystavovaných exponátů. Nejvíce šly na dračku nástěnné hasičské kalendáře pro rok 2012 s vyobrazením zásahových automobilů.

Vedle této expozice následoval vstup do největšího stanu, kde se zdarma podávalo pivo a káva, a kde bylo připraveno 100 míst k sezení. Volné chvíle návštěvníkům zpestřovaly čtyři velké LCD obrazovky, kde byla poutavým způsobem představena historie dobrovolných hasičů kraje Vysočina, historie a současnost společnosti Požární bezpečnost, představení nového e-shopu společnosti a další zajímavé videa. Stěny stánku lemovaly panely s hasičskou tématikou kraje Vysočina.

Nepřehlédnutelnou akcí v hlavním stanu bylo vystoupení zpěváka, imitátora Dalibory Jandy a šoumena Dana Moravského a zpěvačky Renaty Zachové, která svým hlasem připomněla zpěvačku Suzi Quatro.

Další expozice na volné ploše byla vyplněna plovoucími a jinými čerpadly více značek, které společnost Požární bezpečnost dodává na náš trh.

Společnost byla vidět na celé ploše výstaviště, stovky dětí se procházely s balónky s logem společnosti, krásná zástupkyně společnosti obdarovávala SDH, které přijely na Pyrocar se svými vozidly jako exponáty. Navíc se značná část návštěvníků zapojila do soutěže o 10 000 Kč a také o ceny, které se rozdávaly každou hodinu.

Na závěr prvního představení společnosti Požární bezpečnost můžeme říci, že počasí, návštěvnost, expozice i další události, které představíme v dalších dílech, se vydařily.

Podívejte se na zajímavá fota a videa z Pyrocaru, navštivte stránky www.po-bp.cz.

A to není vše, další reportáže z Pyrocaru pro vás připravujeme.

Požární bezpečnost, partner hasičů, vám děkuje za pozornost

Sdílet