Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Citroen skončil na boku

Dopravní nehoda osobního vozidla se stala dne 2. 11. 2011 odpoledne na silnici mezi obcemi Lukavec u Hořic a Černín.

Událost byla na operační středisko hasičů ohlášena v 15:24 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Hořic s technickým automobilem a cisternou. Šestatřicetiletá řidička osobního vozidla Citroën Berlingo z dosud nejasných příčin vyjela mimo vozovku, kde se s autem převrátila na bok.

Při příjezdu jednotky byla žena mimo vozidlo a pomáhali jí kolemjedoucí řidiči. Hasiči poskytli řidičce předlékařskou pomoc a po příjezdu záchranné služby byla předána do péče záchranářů. Hasiči zajistili automobil proti požáru a odpojili přívod LPG. Po zadokumentování události Policií ČR převrátili vůz zpět na kola a pomohli jej naložit na odtah. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Na nehodu vyjeli včera odpoledne také profesionální hasiči z Dobrušky. Ta se stala u obce Lhota Netřeba. Na silnici č. III/32114 došlo ke srážce osobního vozidla a motocyklu. Devětatřicetiletý řidič motorky utrpěl vážná zranění a byl letecky transportován do nemocnice v Hradci Králové. Hasiči zabezpečili motocykl proti požáru a odpojili baterii. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

K dopravní nehodě dvou osobních vozidel vyjeli včera v podvečer i profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem. K nehodě osobních vozidel Daewoo Matiz a Fiat Ducato došlo u Horního Dehtova. Při nehodě byli zraněni dva muži, kteří byli po nezbytném ošetření převezeni do nemocnic ve Dvoře Králové nad Labem a Trutnova. Hasiči provedli zajištění obou vozidel proti požáru a odpojili autobaterie. Příčiny nehody a míru zavinění šetří Policie ČR.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje
Sdílet