Sobota 28. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

První nehody na sněhu na Mladoboleslavsku

Dne 7. 12. 2011 se okres Mladé Boleslavi dočkal první sněhové nadílky tohoto podzimu. Bohužel se tato nenadálá změna počasí neobešla bez nehod.

Minutu před desátou hodinou dopolední byla na tísňovou linku HZS SČK ohlášena dopravní nehoda dvou osobních automobilů u obce Michalovice na Mladoboleslavsku. Dopravní nehoda byla hlášena s potřebou vyproštění.

Na místo byla vyslána jednotka ze stanice Mladá Boleslav s technikou TA Jeep a CAS 27 Scania, na místo také vyjel vyšetřovatel za účelem fotodokumentace.

Při příjezdu jednotky na místo bylo průzkumem zjištěno, že došlo k čelnímu střetu dvou osobní vozidel. Na místě již zasahovala posádka ZZS, která ošetřovala jednu zraněnou osobu. O vyproštění se tedy nejednalo. Dále bylo zjištěno, že jedno z vozidel pravděpodobně dostalo na vozovce, která v tu dobu byla pokryta vrstvou sněhu, smyk a přejelo do protisměu, kde se srazilo s dalším vozem. Po nárazu zůstalo jedno vozidlo v příkopě a druhé napříč silnicí. Jednotka PO provedla protipožární opatření a po zadokomentování místa Policií ČR bylo jedno z vozidel odstraněno ke krajnici.

Příčina dopravní nehody je v šetření Policie ČR DI Maldá Boleslav.

por. Ing. Michal Macoun
vyšetřovatel požárů ÚO Mladá Boleslav

Sdílet